Vicevært

Har du brug for at komme i kontakt med viceværten?

Der sker mange små hændelser i vores hverdag, hvor vi kan få brug for viceværten. Nedenunder står en masse forslag til de mest efterspurgte ting der søges hjælp til, så for at gøre det nemmere kan du se hvad du kan eller skal gøre selv som både lejer og andelshaver. Hvis du ikke er i tvivl om noget, kan du kontakte dem via knappen lige her.

Brug login:

ID: abengparkbb

Password: Abengbb23

Hvad gør jeg hvis...

Nøgler / Låse / Døre

Hvis du har mistet din nøgle, så skal du kontakte viceværten for at købe en ny nøgle som så efterfølgende vil blive opkrævet via din husleje. Hvis din lås på din egen dør er gået i stykker, så skal du som andelshaver slev skifte den ud. Som lejer skal du kontakte viceværten. Hvis du opdager at låsen ved hovedøren er i stykker, skal du kontakte viceværten. 

Brandalarmer

Hvis brandalarmens batteri begynder at bippe, så er det tid til at skifte den og det gør viceværten. Udfyld blot den formel som kommer frem når du klikker på knappen nedenfor så bliver du guidet godt igennem.

Vandtryk og mangel på varmt vand.

Der er generelt ikke særligt godt tryk på det varme vand og jo højere oppe du bor, jo værre bliver det. Hvis du mangler tryk og varmt vand i din hane er det højst sandsynligt fordi den er kalket til og så skal amaturet pilles af, og afkalkes for at det virker optimalt igen. HUSK at der skal lukkes for vandet før du gør det. Der kommer her om ganske kort tid en guide til hvad du kan gøre for at afkalke den før du kontakter viceværten. Alt vvs arbejde der skal udføres i sådanne tilfælde og bekostningen deraf, på falder dig som andelshaver. 

Lys i opgangene

Vi ved godt at mange lamper ikke virker i opgangene. Desværre er det sådan at den løsning vi har koster utroligt mange penge for at skifte en lyskilde på. Vores løsning skal der en elektriker ud til hver gang som det er nu, så vi haste arbejder på hvad vi kan gøre for at lave det om til en løsning hvor det bare er viceværten der kan skifte den. Så vi beder om lidt tålmodighed desværre før der kommer en økonomisk smartere løsning.